TEKERÖPATAKI TARISZNYÁS MÁRTON ÁLTALÁNOS ISKOLA RÉSZLEGES FELÚJÍTÁSA2017 februarie
41000
Valea Strâmbă - Gyergyótekerőpatak
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
A tekerőpataki iskola jelenlegi állapota nem felel meg a XXI század követelményeinek.Villanyhálózat cserére, biztosítékra, lámpatestekre lenne szükség.Három osztályterem padlózata van tönkremenve,melyet betonozással és linóleummal szeretnénk felújítani.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Az iskola elengedhetetlen feltétele a megfelelő világítás,amely a villanyhálózat újra fűzésével biztosítva lenne.Jelen állapota zárlatveszélyes.A padló is korszerűtlen,nem higiénikus.Célunk egy olyan környezet kialakítása,ahol a tanulók és oktatók egyaránt jól érzik magukat.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
A diákok számára a megfelelő iskolai körülmények kialakítása egészségügyi szempontból is nagyon fontos.A padlózatot így képtelenség tisztán tartani, balesetveszélyes több szempontból is.A villanyhálózat és a lámpatestek használata kifogásolható,nem biztonságos.Megfelelő oktatási feltételeket szeretnénk biztosítani,ehhez kérjük az Önök segítségét.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
A beruházás célcsoportja a Tarisznyás Márton iskola diákjai és tanárai.Ugyanakkor a falu összes lakóssága.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
2008 és 2012 között voltak javítások,beruházások:ajtóablak csere,központi fűtés kialakítása.Azóta csak kisebb tatarozások történtek.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%