Dezvoltarea capacitatii industriale al Comunei Madaras2017 februarie
200000
Mădăraș - Csíkmadaras
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
In Comuna Madaras intre anii 1950-60 de catre statul Roman a fost construit un depozit de cereale pe o suprafata de 2,5 hectari, cu constructii. Prin aceasta investitie s-a realizat o zonă industrială, cu infrastructura asigurată, cu mai multe constructii pentru depozitarea graului si hale industriale, etc. Dupa revolutia din ’89 activitatea a fost suspendata, iar societatea a fost privatizata, fara sa fie activitatea reinceputa. De fapt, fara activitate imobilul a fost condamnat la distrugere. Dupa stagnare de mai mult de un deceniu Comuna Madaras a decis să se implice prin cumpararea partială a imobilului pentru a pune in functiune. Prin atragerea fondurilor de dezvoltare exista sanse bune, pentru valorificarea imobilului in dezvoltarea capacitatii industriale ale Comunei Madaras.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Obiectivul principal al investitiei este de a dezvolta capacitatii industriale ale Comunei Madaras. Data aceast potential se va valorifica in folosul comunitatii.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Comuna Madaras s-a implicat intr-un moment strategic, s-a negociat asa fel in cat inseamna un mare avantaj pentru atingerea scopurilor.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Grupul tinta al investitiei sunt cele 2200 de locuitori a comune si cele 79 de persoane juridice.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Stadiul actual de implementare, realizarea al investitiei este aproximativ 45%. Din pretul negociat de 600.000 de ron sa achitat cele 270.000 de ron.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

26% - 50%