ACHIZITIONARE SI AMPLASARE PANOURI SOLARE PENTRU ILUMINAT STRADAL IN SATELE "DEALU ARMANULUI", "PRELUCA" SI "NUTENI"2017 februarie
Gălăuțaș - Galócás
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Se doreste a fi achizitionate si amplasate panouri solare cu led fotovoltaic de iluminat stradal pentru satele in care nu exista iluminat stradal cu urmatoarea descriere: In Satul "Dealu Armanului" nu exista retea electrica si vor fi amplasate 8 bucati. In Satul "Preluca" nu exista retea electrica si vor fi amplasate 8 bucati. In Satul "Nuteni" nu exista retea electrica pe langa strada si vor fi amplasate 10 bucati. Materialele vor fi achizitionate pe S.E.A.P.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Achizitionarea si amplasare in teren Panouri solare pentru iluminat stradal in Satele, "Dealu Armanului", "Preluca" si "Nuteni".
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Avand in vedere ca in Satele "Dealu Armanului", "Preluca" si "Nuteni" nu exista iluminat stradal consideram foarte necesara finantarea acestei investitii deoarece locuitorii acestor sate precum si ceilalti locuitori ai comunei Galautas care au terenuri in zona nu au iluminat stradal.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Locuitorii acestor Sate precum si proprietarii care detin terenuri in aceste zone din comuna Galautas.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Daca Consiliul Judetean va asigura cofinantare vom declansa procedurile de ahizitie a corpurilor si de lucrari.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%