AMENAJARE TEREN DE SPORT LA SCOALA GIMNAZIALA "DUMITRU GAFTON", IN COMUNA GALAUTAS, JUDETUL HARGHITA2017 februarie
10000
Gălăuțaș - Galócás
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Pentru anul 2017 am dori sa efectuam Studiul de Fezabilitate, Proiectul Tehnic, Documentatia Tehnica pentru Autorizatia de Construire, Documentatiile pentru primirea avizelor sau acordurilor specificate in Certificatul de urbanism si Verificarea Proiectului Tehnic de verificator atestat.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Se doreste amenajarea unui teren de sport exterior in incinta curtii Scolii Gimnaziale "Dumitru Gafton" Galautas. In momentul de fata, pe amplasamentul studiat se afla un teren amenajat rudimentar, folosit de Scoala. Obiectivul acestei investitii este ca cei 165 de copii ai acestei Scoli sa poata efectua in aer liber orele de educatie fizica si alte activitati sportive la nivelul Scolilor Gimnaziale.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Avand in vedere starea rudimentara a suprafetei pe care se doreste amenajarea terenului de sport in aer liber, lipsa dotarilor pentru a practica minifotbal, baschet, handbal, pista de alergare, saritura in lungime, marcajelor, bancilor a gardului imprejmuitor corespunzator, consideram ca este foarte necesara amenajarea pentru a se putea desfasura in conditii decente sportul in aer liber a copiilor din comuna Galautas sub sloganul "IMPREUNA PENTRU EDUCATIE FIZICA SI SPORT".
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Toti copiii de la Scoala Gimnaziala "Dumitru Gafton" din comuna Galautas si cei care vor participa la competitii sportive organizate.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Pana la data solicitarii acestei finantari este efectuat Memoriu Tehnic cu Piese scrise si piese desenate cu plan de amenajare teren de sport.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%