Amenajare sală "Scoala Veche" Tulghes- Sala Festiva2017 februarie
48000
Tulgheș - Gyergyótölgyes
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
-dotarea sălii cu mobilier tradițional din lemn masiv -folosirea technologiei moderne pentru a oferi un cadru mediu optim dobândirii de noi cunoștiințe, meserii, achiziționarea de sisem de sonorizare, videoproiecție, loc pentru socializare "umană", dar și cu folosirea technologiei moderne.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Crearea cadrului optim pentru a folosi sala de 200 m patrati optim în folosul comunități și în viitor , ca și centru de formare profesională autorizată, pentru tineri, șomeri persoane defavorizate.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Tulgheșul fiind o localitate mai izolată din județul Harghita, prin componența locuitorilor multietnică (64,8-români, 35,2-maghiari), cu locuri de muncă limitată, dorim să înființăm o sală unde se pot organiza pregătiri profesionale, seminarii, întâlnirea cu tineri respectiv pensionari din alte țări, organizarea ședințelor Consiliului Local Tulgheș cu posibilitatea traducerii în limba maghiară, sau respectiv traducerea conferințelor internaționale.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
-comunitatea locala -persoanele defavorizate (șomeri, diferite grupuri vulnerabile) -școala locală -partenerii locali de diferite etnii, comunitățile înfrățite -Consiliul Local -ONG-uri din localitate
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Având în veder că locația numită Cladirea "Scoala Veche" Tulghes- Sala Festiva, a fost reabilitat în anul 2015, din fonduri UE și contribuție din bugetul local. Aceasta sală să capătă o valoare reală (în clădire funcționând și un muzeu local) vrem să amenajăm o sală de conferință/ședință modernă. Până la ora actuală am realizat conectarea la Internet Wifi.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%