Proiectarea Documentației pentru Autorizației ISU pentru Casa de cultură Szabó Gyula, Grădinița Babszemjankó Meresti , Școala generală I-VIII Dávid Ferenc f.

Anexa nr. 1.



Către Consiliul Judeţean Harghita
Hargita Megye Tanácsa részére


Notă de fundamentare a cererii de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / Beruházási vagy helyi fejlesztési program adatlap



Titlul proiectului de investiţie sau a programului de dezvoltare locală / A beruházás vagy helyi fejlesztési program megnevezése: 

Proiectarea Documentației pentru Autorizației ISU pentru Casa de cultură Szabó Gyula, Grădinița Babszemjankó Meresti , Școala generală I-VIII Dávid Ferenc f.

LOCAŢIA DE IMPLEMENTARE A INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS MEGVALÓSÍTÁSÁNAK HELYSZÍNE
Marcarea locaţiei / Helszín megjelölése: 
Localitatea / Helység: 
Merești - Homoródalmás
Adresa / Postacím: 
Meresti 149 si Meresti 512
DESCRIEREA INVESTIŢIEI / A BERUHÁZÁS LEÍRÁSA
Descrierea investiției sau a programului de dezvoltare localő/ A beruházás vagy a helyi fejlesztési program leírása: 
Elaborarea proiect de specialitate pentru arhitectură ,Scenariul la securitate de incendiu , proiect de specialitate pentru Instalații de detectare, semnalizare și avertizare la incediu, proiect de specialitate pentru instalații electrice pentru lâmpi de evacuare, proiect de specialitate pentru instalașii de hidranți.
Scopul și obiectivele investiției sau a programului de dezvoltare locală/ A beruházás vagy helyi fejlesztési program céljai: 
Obținerea Autorizație de funcționare ISU.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása: 
Potrivit legislatiei in vigoare aceste obiective trebuie autorizate ISU, in caz contrar este in pericol functionarea acestora.Este necesar obținerea autorizație de securitate la incediu pentru școala generală și grădiniță, pentru că fără autorizație de securitate de incediu nu poate să funcționează școala generală ,nici grădiniță, din acest motiv 200 de elevi și preșcolar râmâne fără servici de școlarizare. Nu se pot organiza in caminul cultural spectacole, nunti etc.
Potenţialii beneficiari - grupuri ţintă cuantif / Célcsoportok – számszerűsítve is (ha ez lehetséges): 
Grupul țintă este toată comunitatea din Meresti.
INTERACŢIUNE / KÖLCSÖNHATÁS
Relaţia cu alte programe, strategii, proiecte / Programokkal, stratégiákkal, projektekkel való kölcsönhatása
Program
Strategie / Stratégia
Proiect / Projekt
Documente, poze / Dokumentumok és képek
Képek / Poze: