Játszótér és szabadidő központ kialakítása2017 februarie
160000
Avrămești - Szentábrahám
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
A beruházás tárgyát egy játszótér kialakítása képezi, amelyet a községközpontban Szentábrahámon szeretnénk elkészíteni, minél több természetes anyag felhasználásával.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Célunk egy olyan a szabványoknak megfelelő játszótér kialakítása, amely nemcsak a gyerekek számára jelent szórakozási lehetőséget, hanem minden korosztálynak megfelel azáltal, hogy a szabadidő eltöltésére alkalmas fitnesz elemeket is tervezünk felszerelni, illetve sétány és pihenőhelyek kialakítása is a terv részét képezi. Új formák, gyerekekre ártalmatlan anyagok felhasználásával, a gyerekek mozgását fejlesztő játékok beszerzésével valósul meg a projekt egy bekerített biztonságos környezetben. A játszóteret egy a tanács tulajdonában lévő központi területre tervezzük megépíteni, amely terület eddig a falunap megszervezésének adott helyett, illetve ahová a testvértelepüléstől Jánoshidától kapott szobrot illetve a gránitba faragott nagy Magyarország térképet helyeztük.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Figyelembe véve azt, hogy egész község szinten nem rendelkezünk semmiféle játszótérrel, és figyelembe véve azt, hogy az elmúlt évtizedben nagyon sok fiatal család telepedett le itthon, és próbálnak itthon boldogulni, melynek következtében nagy mértékben megnőtt a gyerek vállalások száma is, a játszótér kialakítása az egyik legfontosabb célunk, melynek igényét már nagyon sokan jelezték.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Célcsoport közel 1000 szentábrahámi lakós, illetve a községhez tartozó falvak lakói több mint 1500 személy, testvértelepülésről ide látogatók.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Folyamatban van a kivitelezéshez szükséges műszaki terv elkészítése, melynek az átadását 2017 április közepére tervezzük.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%