Construire Cămin cultural Rugănești2017 februarie
20000
Rugăneşti - Rugonfalva
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
A rugonfalvi kulturotthon nagyon rossz allapota, ami mar nem javithato szuksegesse tette egy uj kulturotthon epitesenek igenyet. Az uj kulturotthon Rugonfalva kozpontjaban levo fotballpalya mellett levo teruletre fog epulni.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Rugonflvan egy aktiv es komplex kulturalis tevekenyseg folyik, aminek akadalyt gordit egy modern, jol felszerelt kulturotthon hianya.Tehat cel az, hogy tamogassuk es fokozzuk ezt a tevekenyseget.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
A rugonfalvi kulturotthon nagyon rossz allapota, ami mar nem javithato szuksegesse tette egy uj kulturotthon epitesenek igenyet. Az uj kulturotthon Rugonfalva kozpontjaban levo fotballpalya mellett levo teruletre fog epulni.Rugonflvan egy aktiv es komplex kulturalis tevekenyseg folyik, aminek akadalyt gordit egy modern, jol felszerelt kulturotthon hianya.Tehat cel az, hogy tamogassuk es fokozzuk ezt a tevekenyseget.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
A beruhazas celcsoportjai: 1. Forgorozsa ifjusagi tanccsoport 2. Vadrozsak amator ifjusagi szinjatszo csoport 3. Vadrozsak hagyomanyorzo szinjatszo csoport 4. Pipacsok neptancegyuttes 5. A rugonfalvi halasto es a rugonfalvi panzio termeszetbaratok altal szervezett tudomanyos es kulturalis programok resztvevoi
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
A terulet telekkonyvezve van a kozseg kozvagyonaba, elkiszitve a megvalosithatosagi tanulmany es kikerve a megyei tanacstol az urbanisztikai bizonylat.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%