Reabilitare teren de fotbal2017 februarie
Merești - Homoródalmás
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Comuna Meresti dipuna de un teren de fotbal la care se disputa meciurile echipei Homorod Meresti, divizia D campionatul judetean, respectiv campionatul de junior judetean I. Echipele joaca din anul 2002 fara intrerupere in aceasta divizie atat echipa de senior cat si junior, comuna fiind cea mai mica comunitate ca reprezentant la acest nivel de campionat din tot judetul Harghita. In acest sens este neaparat efectuarea unor modernizari pe acest teren si anume: ingradirea terenul, instarea unor plase de aparare, dotarea cu o tribuna de 80 de locuri, schimbarea bancilor de rezerva.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
- creşterea eficienţei educaţiei fizice şi sportului în masă în privinţa menţinerii şi întăririi sănătăţii populaţiei. - cuprinderea întregului tineret în practicarea sportului în vederea creşterii dezvoltate armonios fizic, moral, şi intelectual, temeinic pregătite pentru muncă şi viaţă . - extinderea şi asigurarea continuităţii practicării sportului în rândul locuitorilor din comuna Mereşti. - folosirea timpului liber pentru recreere, refacerea capacităţii de muncă şi fortificarea organismului. - de asemenea, pe linia responsabilităţii pentru aplicarea în practică a acestor direcţii de acţiune.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Comuna Meresti este fruntas dintre localitatile judetului Harghita la practicarea sportului. Avem un numar de 45 de jucatori de fotbal legitimati majoritar din comunitate. Este necesar asigurarea unei infrastucturi pentru mentinerea si cresterea valorica a acestora.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Locuitorii din comuna
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Exista teren de fotbal , intabulat

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%