Execuţie trotuare şi accese pe strada principală (DN13A) în localitatea Satu Mare,2017 februarie
80000
Satu Mare - Máréfalva
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Comuna Satu Mare aproape in fiecare an a realizat o portiune de trotuar. Aceasta tendiinta nu va fi altfel nici in ani urmatori. Luand in considerare necesitatea imperioasa a acestori investitii, care contribuie la un aspect foarte important, adică siguranta oamenilori (locuitorilor in general si nunumai). UAT Comuna Satu Mare a initiat atribuirea unui contract de prestari servicii de proiectare, care vizează proiectarea unui alt portiune de trotuar pe a lungul DN13A. După estimarea initiale a acestori investiții valoarea totala a proiectului (execuție lucrări și cheltuieli conexe) Execuţie trotuare şi accese pe strada principală (DN13A) în localitatea Satu Mare, SECTOR 3. Se va situa la cca. 550.000 lei inclusiv TVA. Costurile pentru serviciile de proiectare și inginerie se situeaza la un nivel de cca. 50.000,00 lei inclusiv TVA .
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
- creşterea confortului şi a siguranţei circulaţiei pietonale - reducerea uzurii infrastructurii de transport prin îmbunătăţirea căilor de acces.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Necesitatea acestei lucrări este , de a contribuii la un trafic sanatos, fără evenimente rutiere si contribuirea la siguranta circulatiei pietonale care este destul de greu pe raza comunei.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Potenţialii beneficiari direcți, acestei investiţii vor fi pietonii, respectiv conducătorii vehiculelor.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Este initiat contractarea unori firme de specialitate pentru atribuirea contractului de prestari servicii de proiectare in vederea executarii lucrarilor avand ca obiect Execuţie trotuare şi accese pe strada principală (DN13A) în localitatea Satu Mare, SECTOR 3.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%