Achiziţionare utilaje şi echipamente pentru SVSU în comuna Satu Mare, judeţul Harghita2017 februarie
30000
Satu Mare - Máréfalva
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Prin prezentul proiect se propune achizitionarea urmatoarelor echipamente si utilaje pentru Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta dupa cum urmeaza: • Generator cu putere nominala 14,4 kVA • Costum de interventie pentru pompieri • Motopompa apa semimurdara • Casca de protectie • Manusi de protective • Cizme de protectie tip pompieri
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Scopul achiziţionării utilajelor, echipamentelor care vor fii folosite în cazul intervenţiilor pentru evacuare, cautare, salvare, descarcerare, deblocare, prim ajutor, stingere a incendiilor, protectie a bunurilor materiale si acordare de sprijin pentru supravietuirea populatiei afectate si alte masuri de protectie a cetatenilor in caz de situatii de urgenta, este satisfacerea nevoilor specifice locale, îmbunătăţiirea condiţiilor de viaţă a locuitorilor din comuna Satu Mare şi încurajarea tinerilor să rămâne în aceste localităţi.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Necesitatea acestori echipamente și utilaje constă în faptul că la ora actuală Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta este foarte slab echipata si este foarte important ca Compartimentul situaţii de urgenţă din cadrul Primăriei Satu Mare să fie cât mai bine pregătit cu dotări adecvate şi echipamente moderne de intervenţie.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Potenţialii beneficiari direcți, acestei investiţii vor fi locuitorii comunei.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
La ora actuala este in curs infiintarea Asociatiei Voluntariatului pentru Situatii de Urgenta Satu Mare. Proiectul este initiat pentru a servii la dotarea cu echipamente adecvate a personalului voluntar. Proiectul initiat cuprinde cateva echipamente si utilaje de baza pentru a putea intervenii in situatii de urgenta.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%