Achiziţionare unui mijloc de transport si echipamente pentru Scoala gimnaziala ,,Nyiro Jozsef,, 2017 februarie
Satu Mare - Máréfalva
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Prin prezentul proiect se propune achizitionarea unui mijloc de transport si diverse echipamente sportive, pentru scoala gimnaziala ,,Nyiro Jozsef,, din comuna Satu Mare. Mijlocul de transport pentru mobilizarea tinerilor care practica diverse sporturi care nu este posibil de a practica la nivelul comunei. Avand in vedere faptul ca comuna Satu Mare se situeaza la o distanta relativ mica de municipiul Odorheiu Secuiesc, unde sunt diverse posibilitati pentru practicarea diferitelor sporturi in special handbal, ar fi foarte oportun achizitionarea unui mijloc de transport care va contribui la acordarea posibilitatilor la practicarea acelori sporturi care nu se poate practica in comuna. Totodata achizitionarea diferitelor echipamente de sport pentru antrenamente in special handbal si fotbal.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Scopul achiziţionării mijlocului de transport este de a satisface nevoile tinerilor care vor sa practice un sport, care nu este practicabil in comuna. Acordarii posibilitatii tinerilor de a se orienta spre viata sportiva prin reducerea diferitelor barieri cum ar fi împiedicarea deplasarii și imobilizarii.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Necesitatea acestui mijloc de transport pentru sportivi consta in acordarea posibilitatilor pentru practicarea diferitelor sporturi care nu se pot practica local. Echipamentele sportive vor satisface nevoile pentru a putea antrena copii la nivel local.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Potenţialii beneficiari direcți, acestei investiţii vor fi copii si respectiv familiile care nu au posibilitatea de a duce copii la practicarea diferitelor sporturi.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
La momentul de fata este identificat aceasta necesitate si se initieaza realizarea achizitiei prin atragerea unori fonduri externe, precum si a unori sprijini financiari cum ar fi si finantarea actuala.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%