GYERGYOÚJFALVI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSA ÉS BŐVÍTÉSE2017 februarie
89000
Suseni - Gyergyóújfalu
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Egy létező épület felújítására kerülne sor, ahol jelen pillanatban is egészségügyi szolgáltatások zajlanak. Az anyagszükséglet megvásárlásához kérjük az Önök segítségét, a munkálatokat szakemberek fogják végezni.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
A már meglévő épület korszerűsítése, a betegek hatékonyabb ellátása érdekében.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Az épület egy régi vadászház, melyet átépítettek 1952 - ben, ami felújításra szorul, mivel az évek során és a nagy forgalom miatt megrongálódott. Jelenleg családorvosi ellátás és fogorvosi rendelő működik. Nagy szükség van az orvosokra Gyergyóújfaluban, ezért szakorvosi rendelésekre is alkalmas épületet szeretnénk kialakítani, hogy biztosítani tudjuk a betegek ellátását. A váróterem bővítése, mellékhelységek korszerűsítése a legfontosabb, mivel a váróterem nagyon kicsi és gyakori tolongást, türelmetlenséget, meg összezörrenést okoz a betegek között, a mellékhelységek szinte használhatatlanok mivel nagyon régi épületről van szó. Célunk egy betegcentrikus helység kialakítása, a már meglévő minőségi szaktudás mellett.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
A célcsoport Gyergyóújfalu község összes lakója. Ugyanakkor a beruházás kedvezményezettjei között szerepel a gyergyói medence teljes lakossága, ugyanis orvosi ellátásban részesülnek/részesülhetnek más település betegei is.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
A rendelő 2008-2009-es években került felújításra, többnyire a tetőszerkezete és a külseje, azóta romlott az állapota. Nagy szükség van a váróterem bővítésére a higiénia megtartásához és a fertőzések elkerüléséhez. Mivel a rendelő nem felel meg a modern követelményeknek, ezért mielőbbi felújításra és korszerűsítésre van szükség.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%