A GYERGYÓKILYÉNFALVI JAKAB ANTAL TÉR RENDEZÉSE2017 februarie
Chileni - Gyergyókilyénfalva
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Gyergyókilyénfalván található „Jakab Antal” tér kövezése, kisebb park kialakítása terveink között szerepel, ehhez kérjük az Önök segítségét. A park a kilyénfalvi közösségi ház előtt, a templom mellett helyezkedik el, mondhatni Kilyénfalva „szívében”. Ahhoz, hogy a faluképet szebbé, rendezettebbé tegyük, mielőbbi szükség van ennek a térnek a rendezésére, kövezésére, dísznövények ültetésére, parkolók kialakítására.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Infrastruktúra fejlesztése az általános cél, valamint a sajátos cél a kilyénfalvi lakosság életszínvonalának az emelése, a falukép megújítása.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
A település ezen részén sok fiatal, gyerekeiket sétáltató anyukák nap mint nap élik közösségi életüket. De idősek is egyaránt használják, ezért kötelességünknek érezzük ezen tér kialakítását, biztonságossá tételét, akadály mentessé tételét. Megvalósulása esetén akár vásárok, falunapi rendezvények, kisebb piacok, kortárstalálkozók, egyházi események helyszínéül szolgálna. Megemlítendő az is, hogy az utóbbi időben a nemrég elkészült, korszerszű közösségi ház épületében esküvőkre, különböző rendezvényekre, hivatalos ülésekre került sor. Ezért is szeretnénk a külső térrendezést az Önök hozzájárulásával megvalósítani.Ugyanakkor célunk egy olyan közösségi tér kialakítása,mely méltó Jakab Antal nevéhez.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Gyergyókilyénfalva lakossága, de ugyanakkor a község összes lakója, illetve a környező település lakói.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
A „Jakab Antal” tér jelenlegi állapota hiányos, sivár, zöld növény mentes, sima kövezett terület. Mivel megyei út mellett helyezkedik el, ami mondhatni forgalmas útszakasz, ezért szükséges ennek a rendbetétele. Új arculatával szeretnénk beilleszteni a környezetbe, és az átutazóknak is szebb látványt nyújtana.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%