Termenii și condiții

Vă rugăm citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a acestui site precum și secțiunea Politici de confidențialitate.

Pe acest site sunt stocate date cu caracter personal pentru a identifica utilizatorii precum și în unele cazuri ca persoane de contact la anumite proiecte precum și date de identificare a instituțiilor. Aceste date sunt tratate confidențial și nu sunt divulgate altor părți.

Pentru documentele și materialele încărcate pe site sunt valabile următoarele reguli cu care utilizatorul trebuie să fie de acord

Sunt de acord cu faptul că Consiliul Județean Harghita poate posta, publica și afișa observațiile, sugestiile trimise de mine în orice mediu împreună sau separat și că pe lângă aceste poate arăta și numele meu. Sunt de acord cu faptul că Consiliul Județean Harghita poate posta, publica și afișa fotografiile încărcate în orice mediu împreună sau separat și că pe lângă aceste poate arăta și numele meu. Cedez pentru Consiliul Județean Harghita totalitatea drepturilor asupra fotografiilor realizate de mine și încărcate pe site. Cunosc faptul că Consiliul Județean Harghita își rezervă dreptul de a selecta fotografiile, înainte de plasarea lor. De asemenea, declar că nu am și nu voi avea nici o pretenție față de aceste apariții și că prezentul acord a fost dat în mod liber, de bunăvoie și în deplină cunoștință de cauză.