Lucrări de finisaje și instalații la clădirea sediului nou al primăriei din Comuna Căpîlnița cu structura de rezistență realizată2017 februarie
174000
Căpîlnița - Kápolnásfalu
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Az új polgármesteri hivatal épülete már fel van építve és be van födve is, viszont még fontos munkálatokat kell rajtra elvégezni. Ilyenek például a szigetelés, gipszkartonozás, a színezés, belső burkolás, központi-fűtés beszerelése stb.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
A beruházás Kápolnásfalu lakóinak ügyintézése céljából a legfontosabb, ugyanakkor azzal a céllal történik, hogy a polgármesteri hivatal dolgozói egy új és korszerű munkahelyi környezetben dolgozhassanak. A jelenlegi épület nem megfelelő állapotú. A polgármesteri hivatal épülete nagyban hozzá járul a falu arculatához.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Kápolnásfalu lakóinak hatékonyabb ügyintézése céljából. Az új polgármesteri hivatal épülete nagyban hozzá járul a faluközpont arculatához.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
A beruházás érint minden kápolnásfalusi lakóst (2026 fő), valamint minden olyan személyt, aki ide jön ügyet intézni. Közvetlenül érinti a polgármesteri hivatal dolgozóit. (17 fő)
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Az épület jelenleg fel van építve, be van födve és be vannak szerelve a nyílászárók. Ez a beruházás értékének körülbelül 30 százaléka.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

26% - 50%