AMENAJARE SPATIU VERDE FAZA 32017 februarie
Ditrau - Gyergyóditró
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Amenajarea spatiului verde in comuna Ditrau, judetul Harghita este un concept arhitectural in trei etape. In prima faza, finantat din fonduri europene si funduri din bugetul local, s-a realizat amenajarea spatiului adiacent caminului cultural, si de-a lungul malului drept al paraului Ditrau. Faza doi a constat din amenajarea malului stang al paraului pentru un spatiu de loisir, zona de plimbare cu loc de expozitie in aer liber. Aceste doua etape sunt terminate si nu fac parte din prezentul prpiect. Faza trei, subiectul acestui proiect, consta in amenajarea a unei parcari langa caminul cultural de 1200 mp, respectiv a unui spatiu verde de 1300mp.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Principalul obiectiv specific al proiectului consta in cresterea indicilor de calitate a vitii prin reabilitarea si modernizarea unui nspatiu verde degradat din centrul comunei Ditrau, in vederea realizarii unei infrastructuri de agrement respectiv un loc de parcare amenajat pentru un numar destul de mare de masini.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
In momentul de fata centrul comunei ditrau nu are o parcare amenajata. Parcarea propusa, respectiv spatiul verde din jurul ei, se afla langa drum national si sesitueaza in fata cladirii primariei, langa caminul cultural al comunei, deci un loc foarte frecventat, de locuitorii comunei, si nu numai.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Beneficiarii directi ai acestui proiect sunt locuitorii comunei ditrau, dar si indirect toti acei oameni care in tranzitul lor se opresc in comuna noiastra.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
In momentul de fata etapa I si etapa II este terminata si anul acesta ne-am propus sa realizam si faza III, cu sprijinil Consiliului Judetean Harghita

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%