SCHIMBAREA DESTINATIEI IMOBILULUI CARE APARTINE DOMENIULUI PUBLIC AL COMUNEI GALAUTAS DIN IMOBIL CU DETINATIA "PUNCT TERMIC" IN IMOBIL CU DESTINATIA "SEDIU S.V.S.U. AL COMUNEI GALAUTAS" SI REPARATII CAPITALE.2017 februarie
136000
Gălăuțaș - Galócás
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Reparatiile capitale la imobilul "Punct termic" si schimbarea destinatiei in "Sediu S.V.S.U. se vor executa la imobilul care se afla in inventarul domeniului public si este inscris in CF nr. 50371 pozitia A.1.2. a comunei Galautas. Starea imobilului este descrisa in D.T.A.C. si se poate vedea in fotografiile atasate.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Obiectivul si scopul acestei investitii este ca Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta sa beneficieze de aceasta locatie.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Aceasta investitie este foarte necesara deoarece S.V.S.U. Galautas nu are Sediu unde sa-si depoziteze dotarile care le are, respectiv echipamente, masina de interventie si locatie unde sa-si efectueze instruirile si instructajele celor 33 membrii voluntari din cadrul S.V.S.U. Galautas.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Avand aceast sediu S.V.S.U., locuitorii comunei Galautas vor beneficia de servicii de calitate mai buna in caz de interventii de urgenta.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Pana la data depunerii solicitarii de finantare au fost intocmite mai multe documentatii dintre care enumeram: Certificat de urbanism, studiu TOPO, GEO, D.T.A.C nr.9/2016.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%