A karcfalvi óvoda épületének külső és belső felújítása, kerítés újjáépítése2017 februarie
40000
Cârța - Karcfalva
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
A szóban forgó beruházás tárgya a karcfalvi óvodának helyet adó épület külső és belső felújítása. Az épületet a közbirtokosság építtette szolgálati lakásnak. Majd később egy ideig a polgármesteri hivatal is benne működött. A 90-es évek elejétől óvodaként működik. 2008-ban hőszigetelt nyílászárókkal helyettesítettük a régi nyílászárókat, de akkor az épület külső meszelését nem tudtuk megoldani. Ezért is volna nagyon fontos az épület külső és belső meszelése.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
A beruházás általános célja, hogy a község egyik középületén karbantartási munkálatokat végezzünk. A sajátos cél, hogy a karcfalvi óvodások gyerekek megfelelő körülmények között járhassanak óvodába.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Mint ismeretes Karcfalvának és Jenőfalvának külön óvodája van, úgy ahogy iskolája is. Az öt épület közül, amelyek otthont adnak a tanintézményeknek ez az egy épület az, amelyik a 2008-as nyílászárócserén kívül nem kapott más felújítást. Mivel a községközpontban helyezkedik el fontos, hogy felújított szép állapotban legyen.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
A beruházás elsődleges célcsoportja az ott tanuló gyerekek, de mivel középületről van szó, majdnem az egész község lakosságát érinti.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%