Amenajări exterioare la Casa de Cultură a orașului Bălan2017 februarie
Bălan - Balánbánya
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Pentru amenajările exterioare aferente Casei de cultură sunt necesare următoarele tipuri de lucrări: - amenajarea treptelor de acces (intrarea principală, spate și lateral). Acestea sunt în stare avansată de degradare. - Amenajarea unei copertine pentru accesul lateral pentru a împiedica degradarea treptelor din cauza precipitațiilor. - Amenajarea trotuarelor de protecție ale clădirii în vederea evitării infiltrațiilor. - Amenajarea aleilor de acces la intrarea principală și laterală.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Obiectivul general al investiției este constituit de creșterea gradului de accesibilitate al Casei de Cultură a orașului Bălan. Obiectivele specifice sunt: - creșterea funcționalității clădirii casei de cultură a orașului Bălan -creșterea gradului de încasări la bugetul local, prin intermediul activităților de închiriere a spațiilor eferent imobilului reabilitat - creșterea activităților culturale la nivel local - creșterea atractivității localității
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Finanțarea este necesară în vederea finalizării în primul semestru al anului 2017 a investiției reprezentând lucrări de reabilitate la exteriorul casei de cultură, precum și a acceselor. Prin realizarea acestei investiții va crește și gradul de încasare la bugetul local, precum și gradul de atractivitate a localității ceea ce va conduce în mod direct la îmbunătățirea activităților culturale la nivel local și regional.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Populația orașului Bălan.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%