Sistematizare în jurul Sălii de Sport din orașul Bălan2017 februarie
Bălan - Balánbánya
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Investiția constă în lucrări de amenajare trotuar de protecție în jurul Sălii de Sport pentru a preveni pătrunderea apelor la fundația construcției, amenajare parcare pentru accesul mașinilor, construire rigolă pentru scurgerea apelor, construire unui zid de sprijin.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Îmbunătățirea funcționalității și condițiilor de acces la clădirea Sălii de Sport. Finanțarea este solicitată pentru finanțarea parțială a execuției lucrărilor de amenajare trotuar de protecție în jurul Sălii de Sport pentru a preveni pătrunderea apelor la fundația construcției, amenajare parcare pentru accesul mașinilor, construire rigolă pentru scurgerea apelor, construire unui zid de sprijin.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Amenajarea acestei zone va contribui la creșterea calității vieții locuitorilor din Orașul Bălan prin îmbunătățirea condițiilor de acces și desfășurare a activităților specifice. Lucrările efectuate vor contribui la protejarea clădirii.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
- Locuitorii orașului Bălan și ai localităților învecinate - participanții în cadrul competițiilor sportive organizate în incinta Sălii de Sport - participanții în cadrul evenimentelor organizate în incinta Sălii de Sport
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Proiect în faza de inițiere. Procentul de implementare: 10%.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%