Amenajarea intrarii principale, respectiv holul principal al Salii de Sport din Odorheiu Secuiesc / A szekelyudvarhelyi sportcsarnok bejaratanak, illetve aulajanak a felujitasa2018 ianuarie
55000
Odorheiu Secuiesc - Székelyudvarhely
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
1. A Sportcsarnok főbejáratánál fel kell újítani a tönkrement járócsempés borítást, mert nem méltó egy olyan helyszínhez, ahol havonta több ezer ember megfordul, bemegy, akár a két élvonalban szereplő felnőtt csapatunk (kézilabda és futsal), ifjúsági teremtornák, városi és körzeti bajnokságok, akár a nemzetközi vásárok alkalmával. A sporteseményeken kívül koncertek, opera, táncház találkozó, kicsengetések, stb. kapnak helyet a csarnokban, melyek szintén nagy népszerűségnek örvendenek és városunk hírnevét viszik tovább. 2. A sportcsarnok bejáratánál egy 200 négyzetméteres aula van, amit kitűnően lehetne használni edzésekre. Mivel októbertől áprilisig az edzések 90%- a itt valósul meg, ki szeretnénk használni az összes sportoláshoz alkalmas felületet. Ez jelenleg mozaikborítású, ami keménysége miatt nem alkalmas edzésre. Ezt szeretnénk a két futófolyosóhoz hasonlóan öntött gumival borítani ami puhasága és rugalmassága folytán ideális felületet biztosít a sportoló gyerekek számára.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Általános célok: a sportcsarnok főbejáratának a felújítása, illetve egy sportolásra alkalmas felület kialakítasa. Sajátos célok: a sportási körülmények kialakítása illetve javítása, a tanári tevékenység hatékonyságának a növelése (az edzések hatékonyságának a növelése).
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
A sportcsarnok főbejáratánál fel kell újítani a tönkrement járócsempés borítást, mert nem méltó egy olyan helyszínhez, ahol havonta több ezer ember megfordul. Mivel a bejáratnál talalálható egy 200 négyzetméteres aula, amelyet kitűnően lehetne használni edzésekre, tekintettel arra, hogy októbertől áprilisig az edzések 90%- a itt valósul meg, ki szeretnénk használni az összes sportoláshoz alkalmas felületet. Ez jelenleg mozaikborítású, ami keménysége miatt nem alkalmas edzésre. Ezt szeretnénk a két futófolyosóhoz hasonlóan öntött gumival borítani ami puhasága és rugalmassága folytán ideális felületet biztosít a sportoló gyerekek számára.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Bátran kijelnhetjük, hogy a sportcsarnokot az egesz város használja, ahol havonta több ezer ember megfordul, bemegy, akár a két élvonalban szereplő felnőtt csapatunk (kézilabda és futsal), ifjúsági teremtornák, városi és körzeti bajnokságok, akár a nemzetközi vásárok alkalmával. A sporteseményeken kívül koncertek, opera, táncház találkozó, kicsengetések, stb. kapnak helyet a csarnokban, melyek szintén nagy népszerűségnek örvendenek és városunk hírnevét viszik tovább.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
A sportcsarnok főbejáratának a borítás napról tönkrement. Itt egy 5o x 8 m-es felületről van szó, amit ún. „málnási” kővel borítanánk. Figyelembe véve az itteni időjárási viszonyokat, szakemberekkel konzultálva ez a megoldás a legmegfelelőbb úgy esztétikai mint gyakorlati szempontból. Ennek az anyagnak a megvétele, letevés, csiszolás értékben 250 lej/m2, összesen 100.000 lej. A sportcsarnok bejáratánál a 200 négyzetméteres mozaikborítású aula keménysége miatt nem alkalmas edésre. Ezt szeretnénk a két futófolyosóhoz hasonlóan öntött gumival borítani ami puhasága és rugalmassága folytán ideális felületet biztosít a sportoló gyerekek számára. Ennek négyzetméterenkénti ára 65 euró + ÁFA ami összesen 13 000 euró + ÁFA, azaz 60 450 lej + ÁFA (71.935,5 lej összesen).

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%