REABILITARE CLĂDIRII CĂMINULUI CULTURAL DIN SATUL DOBENI NR.69,COMUNA MUGENI,JUDEȚUL HARGHITA2024
Dobeni - Székelydobó
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Atît clădirea căminului cultural cât și instalațiile din incinta clădirii se aflau într -o stare avansată de degradare fiind necesar executarea de urgență a lucrărilor de reabilitare.Pentru obținerea de fonduri necesare executării lucrărilor a fost depus cerere de finanțare în cadrul apelului de proiecte cu titlu PNRR/2022/C10 Componenta 10,fiind obținut contract de finanțare, în prezent lucrările de reabilitare sunt în execuție.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Scopul principal este înbunătățirea stării tehnice a clădirii și creșterea gradului de confort, al participanților la evenimentele socio - culturale.Asigurarea unui spațiu civilizat și modern persoanelor participante.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Cu ocazia desfășurării lucrărilor de reabilitare au fost depistate mai multe probleme ascunse atât la starea acoperișului cât și la deșumea, zidărie degradată,coșuri de fum crăpați, etc. Lucrări care duc la creșterea cantității materialelor de construcții cât și la suplimentarea lucrărilor, ceace a condus la actualizarea Devizului General, rezultând cheltuieli ce depășesc psibilitățile financiare ale Comunei Mugeni.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Toți locuitorii comunei Mugeni, respectiv peste 3000 de persoane.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Lucrările de reabilitare sunt în derulare, investiția fiind executat în proporție de 4,28%

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%