Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Harghita
Festivaluri și concursuri pentru tineret
Concurs de recital povești, Sâncrai
Sâncrai - Székelyszentkirály
Joi, Aprilie 25, 2024 - 09:00
1 500 ron
Responsabil program: P. Buzogány Árpád
Concursul de recital povești va avea loc în localitatea Sâncrai, comuna Dealu și participă elvi din clase elementare din localitățile din comuna Dealu: Ulcani, Tibod, Fâncel, Tămașu, Dealu și Sâncrai. 

Concursul de povești pentru copii se va organiza și în acest an la Sâncrai, în ziua de 25 aprilie, joi, începând cu orele nouă, în Școala Generală ”Szent István”– am aflat de la d-na învățătoare Fülöp Éva Laura, organizator. Vor participa elevi din clasele elementare din toată comuna Dealu, și anume din localitățile Ulcani, Tibod, Fâncel, Tămașu, Dealu și Sâncrai.  Organizatorii concursului sunt  Școala Generală ”Szent István”, Fundația ”Pentru Școala Generală Szent István” Sâncrai în parteneriat cu Centrul Judeţean Pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Harghita, cu sponsorizarea Consiliului Județean Harghita.

Tematica concursului cu titlul Sunt animale la voi? (ed. a 15-a) în acest an sunt povești despre animale, din scrierile lui P. Buzogány Árpád. Concursul se încheie cu premizare. Intrarea este liberă.