Asfaltare drumuri locale in Comuna Cozmeni, judetul Harghita2024
Cozmeni - Kozmás
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Prin aceasta investitie Comuna Cozmeni are ca scop asfaltarea drumurilor publice din interiorul localitatii, lungimea drumurilor fiind 4504 metri.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Scopul si obiectivele strategice ale proiectului sunt: - cresterea competitivitatii economiei regionale, prin asigurarea unei infrastructuri de transport adecvate - imbunatatirea conditiilor de viata pentru populatia din zona, atat ca urmare a cresterii competitivitatii economiei regionale, cat si prin asigurarea mobilitatii si accessului la servicii
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Drumurile locale ce fac obiectul prezentei documentatii sunt considerate drumuri de clasa tehnica V si se gasesc amplasate in Comuna Cozmeni, judetul Harghita. Investitia vizeaza sprijinirea si promovarea unei dezvoltari economice si sociale echilibrate a tuturor regiunilor prin imbunatatirea infrastructurii si a mediului de afaceri.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Potentialii beneficiari vor fi in primul rand populatia din zona, cca. 2125 de persoane, iar in al doilea rand vor fi factorii economici.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Avem un contract incheiat intre MDLPA si Comuna Cozmeni, faza de licitatie a fost facuta, avem contract incheiat cu firma castigatoare.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

11% - 25%