Consultanta in elaborare proiect finantare pentru obiectivul ”Reabilitare parțială a rețelei stradale în comuna Avrămești”2024
Avrămești - Szentábrahám
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
A PNS DR 28 program keretében benyújtott pályázatunk sikeres elbírálásban részesült. A tervezett beruházás célja Szentábrahám község utcáinak aszfaltozása. A tervezett beruházás értéke 7.877.873,36 lej.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
A beruházás célja a község infrastruktúrájának javítása, amely meghatározó módon hozzájárulna a közlekedés javításához, a gyalogos forgalom biztonságosabbá tételéhez, illetve a térség fejlődésének szempontjából is meghatározó szerepe van.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
A fentebb bemutatott beruházás pályázati kérelmének leadásához egy szolgáltatási szerződést kötöttünk, egy, a szakterületen tevékenykedő vállalkozással, amely segítségünkre volt a pályázati összeg elnyerésében. A szolgáltatás díja 83.300, lej melyből a pályázat leadásakor kifizettünk 23.800 lejt. A fennmaradó 59.500 lej kifizetése a pályázat sikeres elbírálásával aktuálissá vált, viszont ez az összeg jelenleg nem áll rendelkezésünkre, igy nem szerepel a beruházási listán.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
A község teljes lakossága, illetve az itt áthaladó autós forgalom szereplői.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
A projekt jelen pillanatban sikeres finanszírozási elbírálásban részesült, az elkészült dokumentációk és helyszíni ellenőrzés alapján.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%