Achiziționarea imobilului situat în sat Bodogaia, nr. 462024
150000
Bodogaia - Alsóboldogfalva
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Prin achiziționarea imobilului din Bodogaia, conducerea administrației publice locale dorește să contribuie pozitiv la valoriile comunității din acest sat.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Privind scopurile și obiectivele investiției, imoblilul situat în inima satului Bodogaia, care este un conac vechi, pe nume "Gagyi úr kúria", prin renovarea clădirilor și prin amenajarea teritoriului, se va putea crea o locație care este util pentru comunitatea din Bodogaia. Privind faptul că în CFM 2021-2027 sunt diferite surse financiare pentru renovarea clădirilor vechi, sau pentru amenajarea zonelor turistice, există un potențial mare din acest punct de vedere.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Valoarea estimată a achiziției este în jur de 1.700.000,00 RON, care se va achita într-un termen de 5 ani. Privind faptul că U.A.T.-ul Secuieni nu este independent din punct de vedere financiar, și luând faptul în considerare că nu are sursă de venit bogat, contribuția Consiliului Județean este vital.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Între potențialii beneficiari direcți se numără comunitatea din satul Bodogaia, iar în mod indirect, toate comunitatea din Comuna Secuieni, 2707 de persoane.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
În momentul de față, este în curs de pregătire o expertiză privind valoarea reală a imobilului.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%