Reabilitarea WC public în Municipiul Odorheiu Secuiesc2024
Odorheiu Secuiesc - Székelyudvarhely
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Scopul acestei investiţii este de a asigura condiţii igienice adecvate şi accesibilitate pentru utilizatorii Wc-ului public. Wc-ul public este un spaţiu important pentru comunităţile în care se află, şi este esenţial ca aceasta să fie întreţinut şi reabilitat pentru a se asigura atât calitatea mediului cât şi a serviciilor oferite sunt la standardele necesare.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Scopul acestei investiţii este de a asigura condiţii igienice adecvate şi accesibilitate pentru utilizatorii Wc-ului public. Wc-ul public este un spaţiu important pentru comunităţile în care se află, şi este esenţial ca aceasta să fie întreţinut şi reabilitat pentru a se asigura atât calitatea mediului cât şi a serviciilor oferite sunt la standardele necesare. Printre lucrările de reabilitare propuse se numără: • rezolvarea problemelor datorate de infiltraţii de apă, • înlocuirea instalaţiei sanitare existente cu una modernă şi eficientă din punct de vedere al consumului de apă; • renovarea finisajelor şi a gresiei pentru a asigura curăţenia şi igiena; • instalarea de sisteme de ventilaţie pentru a asigura un aer curat şi proaspăt; • instalarea de sisteme de iluminat pentru a asigura o vizibilitate adecvată; • instalarea de sisteme de accesibilitate pentru persoanele cu dizabilităţi pentru a le permite utilizarea Wc-ului public în condiţii de confort şi siguranţă.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Investiţia pentru Reabilitare WC Public în Municipiul Odorheiu Secuiesc este susţinută în primul rând din considerente sociale. Investiţia va asigura condiţii igienice adecvate şi accesibile pentru utilizatorii WC-ului public. WC-ul public este un spaţiu important pentru comunităţile în care se află, şi este esenţial ca aceasta să fie întreţinut şi reabilitat pentru a se asigura că atât calitatea mediului cât şi a serviciilor oferite sunt la standardele necesare. Prin reabilitarea Wc-ului public se va asigura o calitate mai bună a serviciilor oferite şi se va contribui la îmbunătăţirea mediului şi a calităţii vieţii pentru comunitatea care îl utilizează.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
WC-ul public fiind amplasată în zona centrală, intens circulată, beneficiarii fiind turiştii veniţi respectic locuitorii oraşului.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
D.A.L.I - elaborat de SC PECTA SRL, nr proiect 303/2023

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%