Înființarea rețelelor inteligente de distribuție de gaze naturale și branșamente în comuna Sânsimion și Sântimbru,județul Harghita2024
Sînsimion - Csíkszentsimon
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Finalizarea investiției care este în curs de execuție în proporție de 95%.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Prin realizarea investiției se va realiza un impact asupra sănătății oamenilor și protecției mediului datorită reducerii noxelor evacuate și prin reducerea defrișărilor de păduri pentru lemne de foc. Obiectul specific a investiției este realizarea parcului industrial a comun ei și prin acesta atragerea investitorilor în comună.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Din partea locuitorlor a venit solicitare prin care reiese nevoia de areliza alimentarea cu gaze naturale. În ultimul timpa în comuna Sânsimion au apărut invetitori prin care a crescut economia în localitate, oamenii găsesc locul de muncă în localitate. Datorită acestor solicitări prin realizarea alimentării cu gaze naturale a comunei este o prioritate care contribuie și la dezvoltarea durabilă a regiunii și a județului.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Beneficiarii investiției sunt locuitorii comunei, instituțiile publice cum ar fi grădinița, școala, casele de cultură. dispensarul medical, dar mai ales antreprenorii care activează pe teritoriul comunei, fiindcă datorită investiției se pot dezvolta afacerile.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
În curs de execuție în proporție de 95%

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

76% - 100%