Reabilitarea și amenajarea curții școlii gimnaziale Nagy István cu suprafețe pietonale și teren multifuncțional din Comuna Leliceni, Sat Misentea, județul Harghita2024
100000
Misentea - Csíkmindszent
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Investiția vizează amenajarea terenului identificat în scopuri cultural-sportive și pentru a face posibilă organizarea unor activități educaționale. Conform temei de proiectare se dorește amenajarea unui teren multisport, o scenă acoperită parțial pentru organizarea unor evenimenteculturale, grădină școlară pentru activități educaționale. Pe lângă aceste suprafețe funcționale se vor amenaja suprafețe verzi, căi pietonale și locuri de parcare pentru 12-15 mașini.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Reabilitarea și modernizarea curții școlii.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Curtea școlii gimnaziale Nagy István din Misentea necesită reabilitare din cauza că se află într-o stare degradată și nu corespunde nevoilor elevilor. Realizarea proiectului asigură infrastructură adecvată tuturor grupelor de vârstă din cadrul școlii pentru petrecerea timpului liber, în special a pauzelor, desfăşurând diferite jocuri recreative, acticvități în aer liber.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Comuna Leliceni, Consiliul Local Leliceni. Elevii Comunei Leliceni.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Proiect

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%