Construire clădire pentru vestiare și racordare la utilități, sat. Mugeni, com. Mugeni, județul Harghita2024
175000
Mugeni - Bögöz
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Achiziționarea materialelor de construire necesare construirii clădirii pentru vestiare pe lângă terenul de fotbal din satul Mugeni. Construirea unui spațiu adecvat, civiliazat unde iubitorii de sport să beneficieze de condiții minime de igienă. Clădirea va fi construit din materiale de construcții achiziționate de la firme de specialitate din zonă. La executarea lucrărilor de construire pe lângă firma care va executa lucrările, vor participa organizații locale cât și locuitorii satului Mugeni prin muncă voluntară, clacă.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Creșterea atracției zonei pentru iubitorii de sport, pentru organizare de programe sportive, sociale și de recreere. Prin acest mod dorim să răspundem la cererea comunității pentru creșterea activității și calității sportive în comună.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Prin modernizarea, respectiv prin crearea condițiilor corespunzătoare a igienei persoanelor paricipante la evenimente sportive, prin asigurarea unui spațiu adecvat, va atrage iubitorii activităților sportive.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Beneficiarii investiției sunt toți locuitorii comunei Mugeni, peste 3000 de persoane.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
A fost elaborat DTAC și PT de execuție a lucrărilor, a fost eliberat Autorizația de construire, Lucrările de construire nu au fost începute . 0%

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%