Centrul Cultural şi de Arte Lăzarea
Expozițiile de artă plastică a CCAL pe parcursul anului 2024
Expozitia Lazarea 2023 - Targu Mures
Alte localităţi - Más települések
Joi, Ianuarie 18, 2024 - 17:00
700 ron
Responsabil program: Ferencz Zoltán
Lăzarea 2023 - Expoziția operelor realizate in anul trecut

Centrul de Creație are o relație strânsă cu mai multe galerii care includ deja în programele lor o expoziție de artă plastică din lucrările realizate în ultimele tabere de creație ale Centrului. Aceasta este galeria Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita, Casa Bernády din Târgu Mureș, Muzeul Haáz Rezső din Odorheiu Secuiesc și Casa cu Arcade aflat în îngrijirea Muzeului Național Secuiesc din Sfântu Gheorghe, dar planurile noastre actuale esete extinderea gamei de galerii din Ardeal, dincolo de granițe. Acest lucru este important pentru că în acest fel imaginile realizate la Lăzarea pot ajunge în direct la un public profesionist mai larg.

La Bernády Ház Marosvásárhely are loc joi, 19 ianuarie, de la ora 18,00 expoziția la care vizitatorii pot admira opere din materialul taberelor organizate de Centrul Cultural și de Arte Lăzarea.

Artisti expozanti: AJDER Roxana Daniela, ASZTALOS Zsolt, BIGHIREL Orsolya, BORGÓ, BUKTA Imre, CSÓKA Szilárd-Zsolt, DOBRIBÁN Melinda, ELEKES Károly, ENKHTAIVAN Ochirbat, FERENCZ S. Apor, FILEP Norbert, GAJEWSKI Filip, IGNASZAK Arkadiusz, KIS Endre, LUCZA Zsigmond, MAKKAI István, MIHAI Ionel, MOLDOVAN Livia, MOLNÁR Ágnes Éva, NASTASACHE Oana, OROSZ Annabella, POKORNY Attila, SZÉKELY Gábor, SZIRTES János, TAGOE-TURKSON Patrick, TASNÁDI József, UNGVÁRI-ZRÍNYI Kata, VERESS Gábor Hunor, W. HORVÁTH Tibor

Kurátor/ Curator: Ferencz Zoltán