Amenajare exterioara Sediu Primarie nou- Etapa II2024
Ulieș - Kányád
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Construirea unei nou sediu pentru primarie a inceput in anul 2021. Momentul respectiv cladirea este functional, terminat fara dotari, iar amenajarea exterioara a fost inceput in anul 2023 cu ajutorul CJHR prin alocarea din fonduri din impozitul pe venit.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Telul nostru este ca cladirea nou construit sa fie accesibil , exteriorul acesteia sa fie practicabil atat pentru cetatenii comunei cat si pentru angajatii primariei.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Sediul veche a primariei este degradat , necesita reabilitare totala a cladirii care va fi realizat prin programul PNRR componenta C 10. Proiectul este sub achizitie pentru lucrari cea ce inseamna ca in termen scurt va fi eliberat si ordinul de incepere a lucrarilor. Administratia locala va fi mutata la cladirea noua pana la jumatate a anului 2024.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Prima data cetatenii comunei cat si altii care au treburi administrative.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Investitia de baza este finalizata, lipsesc doar dotarile ( mobilier ) , iar o parte din executia amenajare exterioara este realizat, cum ar fi : decopertare, incarcare prin balast, etajare, canalizare a apelor pluviale, compactare. Urmeaza realizarea iluminatului exterior si pavare.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

26% - 50%