Construire Casa de sanatate Suseni Egészségügyi ház építése Gyergyóújfalu községben2018 ianuarie
100000
Suseni - Gyergyóújfalu
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Gyergyóújfalu község lakósai számára működő meglévő orvosi rendelő megromlott állapotban van. A szakemberek javaslatai alapján nem ésszerű az ingatlan felújítása. Ezen orvosi rendelő nem biztosítja a szükséges feltételeket ahhoz, hogy megfelelő minőségű ellátást kapjanak a betegek. Ennek érdekében a gyergyóújfalvi önkormányzat megrendelt egy megvalósíthatósági tanulmányt egy új Egészségügyi ház építésére. Az Egészségügyi ház az alap orvosi ellátás biztosítaná a lakósok számára.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Célunk egy olyan Egészségügyi ház építése, mely az új jogszabályoknak megfelelően kerül kialakításra, biztosítva a lakósok számára a gyors, operatív egészségügyi ellátást. Az egészségügyi házban helyet kap a körzeti orvos családja, ezzel is szorgalmazva az orvosok itthon maradását.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Nagyon sok szükséget szenvedő személy van a község területén, melyek igénylik az alap orvosi ellátást, ugyanakkor a városi kórháztól való nagy távolság igazolja ezen beruházás fontosságát.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
A község lakói 5000 személy
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
A megvalósíthatósági tanulmány elkészült, valamint a szükséges engedélyeket megkaptuk, a kivitelezési terv árverését készítjük elé.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%