Extindere cu patru săli de clasă-sat Rugănești, comuna Șimonești și spațiu multifuncțional prin mansardare la Școala Generală Marosi Gergely Șimonești2018 ianuarie
Șimonești - Siménfalva
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
A Regionalis Operativ Program ( POR) keretén belül megnyert pályázat alapján felújitottuk a rugonfalvi és siménfalvi iskolák épületét, azomkivül a siménfalvi iskolához csatoltunk egy multifunkcionális termet teljes felszereléssel ( butor es IT eszközök) , a rugonfalvi iskolához hozzáépitettunk egy epületszárnyat 4 osztályteremmel és egy kazánházzal. Ebből a program tervezéséből kimaradt a 2 iskolaépület tűzoltósági jelző és riasztóberendezése. E berendezés nélkül az iskolák nem kaphatnak tűzoltósági müködési engedélyt, ezért ez az iskolák müködéséhez létfontosságú berendezés.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
A beruházás célja a rugonfalvi és siménfalvi általános iskola müködéséhez szükséges tűzoltósági müködési engedély beszerzése.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
A 2 iskola müködési engedély nélkül müködik.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
A beruházás célcsoportja a Rugonfalvi, Kiskedei, Nagykedei, Siménfalvi, Szentmikois, Medeseri, Kiskadacsi, Nagykadacsi iskolások, számszerint 370 diák és a pedagógusok..
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
A beruházás be van fejezve, hiányzik a fent említett tűzoltósági érzékelő és riasztó berendezés.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

76% - 100%