REALIZARE PISTA PENTRU BICICLISTI , TRONSON 32018 ianuarie
90000
Cristuru Secuiesc - Székelykeresztúr
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Se realizeaza pista de biciclisti pe un tronson de 1650 m
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Se doreste obiectivului deoarece orașul Cristuru Secuiesc are de înfruntat și un trafic de tranzit datorat drumului National DN13 și DJ137 ce asigură legătura dintre Odorheiu Secuiesc și Sighișoara. Pe acest traseu se poate constata un trafic ridicat de cicliști datorită vecinătății orașului cu satele Bodogaia pe DN13C, Betești pe DJ137, și satul Filiași aflat pe DC 43, distanța dintre limita acestor sate și centrul orasului este de cca 2 -3 km astfel circulația cu biciclete este unul facil. Acest trafic suplimentează traficul auto și crează probleme în desfășurarea, siguranta desfășurării acesteia prin apariția de numeroase accidente. Sectorul 3 inclus în proiect este sector aflat în intravilanul localității.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
ASIGURA UN TRAFIC MAl SIGUR PE SECTOARELE DE DRUM VIZATE, SE REDUCE PERICOLUL DE PRODUCERE A ACCIDENTELOR RUTIERE,TRASEUL ESTE IMPORTANT PENTRU CIRCULATIA IN SIGURANTA SPRE ZONA INDUSTRIALÁ A ORASULUI CRISTURU SECUIESC.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
LOCUITORII ORASULUI CRISTURU SECUIESC, SOCIETATIILE Sl INSTITUTlILE DESERVITE, RESPECTIV TOTI PARTIClPANTI LA TRAFIC PE TERITORIUL ORASULUI CRISTURU SECUIESC
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
DOCUMENTATIE PROIECT TEHNIC EXISTENT, IN PROCEDURA DE LICITATIE

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%