Centrala termica pe gaz condensare la sediul Pompierilor Voluntari din Vlahita2018 ianuarie
5000
Vlăhița - Szentegyháza
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Centrala termica pe gaz condensare la sediul Pompierilor Voluntari din Vlahita
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Achizitionare o Centrala termica pe gaz condensare la sediul Pompierilor Voluntari, prin care se va dezvolta voluntariatul pentru ca acest sediu reprezinta locul unde voluntarii se intrunesc in fiecare saptamana cel putin odata, si sunt pregatiti teoretic. Pe de alta parte in acest sediu este efectuata pernanenta de 24 ore, inclusiv zilele de sarbatoare. Tot in aceasta cladire sunt pregatite pentru interventie: cele doua autospeciale P.S.I. si autovehiculul de descarcerare, respectiv echipamentele si utliajele de interventie, pentru a putea interveni in situatii de urgenta.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Este imperios necesar achizitionarea unei centrale termice, din cauza ca pe cel existent am primit din donatie, este vechi de peste de 22 ani si nu se mai poate efectua verificarea de catre verificator atestat. In incaperea unde va fi instalata centrala termica s-a montat detector de gaze, acest sediu a fost modernizata, izolata termic, inclusiv geamurile si usile de intrare de tip termopan, acoperisul s-a schimbat cu acoperis nou cu finantarea Consiliului Judetean Harghita, In acest sediu voluntarii se intrunesc in fiecare saptamana cel putin odata, si sunt pregatiti teoretic despre efectuarea activitatilor premergatoare interventiei (alertarea pentru interventie, realizarea dispozitivului premergator de interventie, participarea la executarea recunoasterii, realizarea dispozitivului de interventie); executarea interventiei (localizarea / lichidarea incendiului, inlaturarea efectelor); intretinerea mijloacelor de interventie din inzestrare (verificarea cantitativa si calitativa a mijloacelor tehnice de interventie din inzestrare, remedierea deficientelor constatate la mijloacele tehnice de interventie din inzestrare, intretinerea mijloacelor tehnice de interventie din inzestrare); prevenirea incendiilor (efectuarea serviciului de rond, supravegherea activitatilor cu pericol ridicat de incendiu); salvarea persoanelor, animalelor si bunurilor (evacuarea - transportul persoanelor, animalelor si bunurilor, acordarea primului ajutor medical), si autodescarcerare. Pe de alta parte in acest sediu este efectuata pernanenta de 24 ore, inclusiv zilele de sarbatoare. Tot in aceasta incapere detinem autospecialele de interventie, care trebuie sa fie permanent in stare de functiune. In timpul iernii este imperios necesar, ca aceste autospeciale si echipamentele de interventie sa fie intretinute la temperatura optima de a putea interveni, respectiv reducerea timpului de răspuns şi a timpului de intervenţie.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
40 de voluntari ai orasului Vlahita
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
In prezent se efectueaza studiul de piata: Valoarea Centralei termice pe gaz condensare este de 5517,00 lei (atasat prezentei, cererea de oferta), si cu regulatorul nde presiune si filtru, care este necesar pentru instalare de a fi verificat, inclusiv instalare, aceasta valoare va ajunge la 6000,00 lei.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%