Centrul Cultural şi de Arte Lăzarea
Előadások, koncertek előadása, bemutatása
BorsoSam -teatru de papusi
Lăzarea - Gyergyószárhegy
Miercuri, Februarie 2, 2022 - 13:00
400 ron
Responsabil program: Csergő Mária
Teatrul de Păpuși HalVirág din Gheorgheni prezintă din nou producția comună a Centrului Cultural și de Artă Gyergyószárhegy, BorsoSam. prelegere teenmuppet. Prelegerea tratează povestea prințesei Hans Christian Andersen Peas. Tema sa este unicitatea și unicitatea individului. Povestea basmei oferă doar un cadru pentru reprezentație, personajele și întâlnirile lor dau ocazia de a evidenția subiectul, proiecția lumii subiective.

Adolescența este vârsta la care calea spre căutarea de sine este cea mai pronunțată, tinerilor le este greu să-și accepte unicitatea sau, dimpotrivă, să o exagereze. Nu numai că se comportă în adolescență, dar sunt incapabili de lucrurile elementare care sunt esențiale vieții: legătura (cu oamenii, realitatea), iubirea de sine, armonizarea și aprofundarea lumilor interioare și exterioare. Sunt anxioși, frustrați, comunicarea lor, utilizarea limbajului unică, există în aparențe și în lumea virtuală.

Compania vrea să arate toate acestea în performanță și, de asemenea, că găsirea unor adevărate valori este o posibilă soluție care duce la autoacceptare.

Spectacolul a fost susținut de Fondul Cultural Național și Fundația Communitas.