Realizare Proiect Tehnic pentru AMENAJARE TEREN DE SPORT IN COMUNA RACU2022
Racu - Csíkrákos
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Prin proiect se propune realizarea unui proiect tehnic (PT) pentru amenajare teren de sport multifunctional care va cuprinde printer altele: o suprafata de joc pentru fotbal, volei, la nivel de gazon sintetic, o suprafata de joc pentru basket si care va fi utilizata si ca spatiu de incalzire a celor ce vor desfasura diferite activitati sportive. Se va realiza imprejmuirea suprafetelor de joc cu garduri cu inaltimea intre 2-5 m. Imprejmuirea va fi realizata din plasa zincata plastifiata intre stalpii din metal. Totodata se va realiza imprejmuirea suprafetei cadastrale cu garduri cu inaltimea de 2 m. Imprejmuirea va fi realizata din plasa zincata intre stalpii din metal. - realizarea unui sistem de iluminat pentru suprafetele de joc, (iluminat cu panouri fotovoltaice, baterii, controlere). Se va monta 2 cismele de apa potabila pentru cei ce vor utiliza suprafetele de joc, se vor monta toalete ecologice. Se insamanteaza gazon pe suprafetele de teren liber ramas in amplasament si se vor amplasa cosuri de gunoi si banci de relaxare.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Scopul proiectului este de a raspunde nevoii populatiei de a avea acces la suprafete pe care sa poata desfasura diferite sporturi (fotbal, volei, basket, etc) fara a fi nevoiti sa mearga in alte localitati.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Locul unde se doreste amplasarea terenului de sport, este un teren la nivel de pamant, cu doua porti metalice amplasate in extremitatile terenului, unde deseori pasc animalele iesite din curtile riverane, fiind neatractiv pentru desfasurarea activitatilor sportive de populatia localitatii sau de turistii care viziteaza localitatea.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Locuitori comunei Racu, aprox 1500 persoane
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Documentatia este realizat in proportie de 72%

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%