Agentia de Dezvoltare Judeteana Harghita
Atragerea investițiilor în județul Harghita
Posibilități actuale de finanțare Ciumani
Ciumani - Gyergyócsomafalva
Joi, August 19, 2021 - 11:00
0 ron
Responsabil program: Sebestin Maria
Prezentarea a fost deschisă de Sándor Péter, director adjunct al Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita. care a precizat faptul că Consiliul Județean Harghita, prin intermediul Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita, organizează aceaste forumuri pentru prezentarea posibilităților de finanțare, obiectivul principal fiind acela de a oferi un pachet de informații cât mai complex și real celor care doresc să aplice la fonduri nerambursabile.

Fancsali Kálmán, specialist și consultant în fonduri europene, a prezentat ofertele care vor fi anunțate în perioada următoare, printre care submăsurile 6.1, 6.2, 6.4, 4.2.

Dânsul a precizat faptul că toți antreprenorii interesați vor primi răspunsuri la toate întrebările, colaborând cu Agenția de Dezvoltare județeană Harghita, pentru a se putea accesa cât mai multe fonduri nerambursabile.

În încheiere, Péter Sándor, director adjunct al Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita, a declarat că rolul Agenției nu se încheie cu susținerea acestor prezentări și cu ajutorul lui domnului Kálmán Fancsali, aceste consultări vor continua, fie în cadrul evenimentelor organizate, telefonic, prin e-mail, etc.
El le-a cerut antreprenorilor să contacteze cu încredere Agenția de Dezvoltare județeană Harghita, fie pentru accesarea fondurilor, precum și pentru orice altă problemă legată de afacereri, înființarea firmelor, etc.