Centrul Cultural Judeţean Harghita
Zilele Județului Harghita ediția a XVII-a
Drumul spre Maria | Expoziție de artă fotografică în aer liber a fotografului Előd Erdély-Bálint
Zetea - Zetelaka
Duminică, Mai 16, 2021 - 11:30
236 ron
Responsabil program: Fazakas Gabriella
Drumul spre Maria
Expoziție de artă fotografică în aer liber a fotografului Előd Erdély-Bálint

16. mai 2021, duminică, ora 11.30
Zetea, grădina bisericii romano-catolice

 

Vernisajul expoziției va avea loc în grădina bisericii romano-catolice în data de 16 mai, duminică de la ora 11.30 după slujba mare care începe de la ora 10.30.

 

Vernisajul expoziției va fi susținută de Nagy Attila, primarul din Zetea și artistul fotograf Gyula Ádám din partea Centrului Cultural Județean Harghita

 

Fotografiile realizate de către fotograful Előd Erdély-Bálint din Odorheiu Secuiesc în anul 2017 povestesc despre pelerinii care au bătut călare drumul de la Zetea la Șumuleu. Seria de fotografii ne înfățișează pelerinajul ecvestru, peripețiile, frumusețile și provocările cu care s-au confruntat conducătorul grupului și fiul acestuia. Expoziția este unul dintre programele Zilelor Judeţului Harghita ediția a XVII-lea și poate fi vizitată până la data de 31 mai 2021.

 

Organizatorii își rezervă dreptul de a efectua modificări în program! Schimbarea situației pandemiei poate afecta derularea programelor. Participanții sunt rugați să respecte regulile sanitare în vigoare legate de pandemie.

 

Organizatori: Centrul Cultural Județean Harghita, Consiliul Județean Harghita, Primăria Zetea, Parohia Zetea