Cumpărerea unui teren intravilan în zona industrială a comunei Joseni2017 octombrie
49500
Joseni - Gyergyóalfalu
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Cumpărarea unui teren intravilan cu o suprafață de 1 (un) hectar în zona industrială a comunei Joseni pentru realizarea investiției: ”Construire centrală de producere de bioenergie pe baza de biogaz cu eficiență ridicată prin folosirea substratului de dejectii animaliere”
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Scopurile principale ale investiției sunt: 1. Promovarea energiei curate și eficienței energetice în vederea susținerii unei economii cu emisii scăzute de carbon: producere de energie electrică și termică 2. Implicarea mai activă a mediului de afaceri precum și a autorităților publice locale în procesul de valorificare a resurselor regenerabile de energie 3. Protecția mediului prin reducerea poluării cu nitrați 4. Dezvoltare regională
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Extinderea suprafeței terenului existent este necesară din cauza că nu este loc suficient pentru parcarea utilajelor de transport și pentru depozitare a materiei prime.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Potențialii beneficiari ai investiției sunt membri UAT ai ADI G7 - Energia și tinerii fermieri, care vor încheia contracte de cooperare cu asociația din cauză.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Stadiul actual al investiției este faza de proiectare.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

1% - 10%