ALIMENTARE APĂ POTABILĂ ÎN COMUNA SUSENI / IVÓVÍZELLÁTÁS GYERGYÓÚJFALUBA2017 octombrie
5000
Suseni - Gyergyóújfalu
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Gyergyóújfalu ivóvíz ellátása a gyergyószentmiklósi GO Részvénytársaság által van biztosítva. Az utóbbi időben nagyon sokszor megtörtént, hogy alacsony vízszint esetén illetve meghibásodás miatt a Újfalu község 3 faluja Gyergyóújfalu, Tekerőpatak, Kilyénfalva lakossága több napig is ivóvíz nélkül maradt.A települések fő megélhetési lehetőségük az állattenyésztés ,amelyben a vízellátás nélkülözhetetlen. Egy ívóvízrendszert szeretnénk kialakítani, amely a fent említett esetekben megoldaná a víz folytonosságát.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Célunk egy olyan szivattyúállomás létrehozása, amely biztosítaná Újfalu község faluinak vízellátását a fent említett felmerülő problémák esetén.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
A rendszer kialakításához kútfurásra,szivattyúállomás létrehozására, nyomóvezeték kiépítésére van szükség. A megvalósítatósági tanulmányt, szivattyúállomást illetve a vezetékek kiépítését a helyi Önkormányat fedezi. A kútfurás értéke 40000 lej. E munkálat elvégzésére szeretnénk a Megyei Tanács hozzájárulását kérni 20000 lej értékbe.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
A beruházás közvetlenül érintett célcsoportja Gyergyóújfalu községhez tartozó három falu teljes lakossága.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
A technikai tervek kivitelezése folyamatban van, a kútfúrás költségeire kérjük az Önök segítségét a megvalósítás érdekében.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%