Reabilitarea Băii Tradiționale Sószékfürdő2017 octombrie
4600
Cozmeni - Kozmás
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
La data de 05.08.2017 în urma fenomenelor hidrometeorologice (inundații, ploi abundente, vânt puternic) din Comuna Cozmeni a fost afectată acoperișul anexei gospodărești la Sószékfürdő, cca 20 mp al acoperișului a fost învelit și clădirea anexă la Sószékfürdő a fost dărâmată. Prin colaborare si cooperare cu locuitorii Comunei Cozmeni dorim să reconstruim clădirea dărâmată.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Prin reconstruirea clădirii dărâmate dorim să-l asigurăm locuitorilor Comunei Cozmeni un loc de recreare si de adapost. Prin implicarea locuitorilor voluntari la construirea cladirii, contribuim la intarirea comunitatii locale.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Din cauza fenomenelor neprevăzute la data de 05.08.2017 clădirea anexa la Sószékfürdő a fost dărâmată. Din cauza acestor evenimente se necesită reconstruirea clădirii.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Beneficiarii investiției vor fi in primul rand locuitorii Comeni Cozmeni, precum si turistii care vizitează acest obiectiv turistic.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Din cauza lipsei fondurilor nu am putut reconstrui cladirea daramata. Resturile dărâmate din materialele de constructii au fost transportate, locul fostei cladiri este gol.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%