FOGASZATI SZEK VASAR STERILIZALOVAL/Cumparare scaun stomatologic cu sterilizator2017 octombrie
10000
Ulieș - Kányád
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Kanyad Onkormanyzata Hargita Megye Tanacsanak koszonhetoen elkeszitette a fogorvosi rendelot.Sok targyalast kovetoen bebizonyosodott hogy akkor tud csak elindulni ha a felszerelest is az onkormanyzat biztositja.Ennek megfeleloen az onkormanyzat probalja biztosittani a fogaszati szeket,sterilizalot valamint a kezi szerszamokat.Comuna Ulies in partenerita cu Consiliul Judetean Harghita am realizat sediul pentru un cabinet stomatologic.Dupa mai multe incercari sa dovedit ca acest cabinet trebuie echipat .
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Celunk a fogaszati rendelo mielobbi elinditasa,orvosi ellatasok bovitese.Telul nostru este ca cabinetul stomatologic sa fie pus in functiune pentru extinderea servicilor medicale.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
A rendelo mint epulet kialakitva a tervek szerint ,onkormanyzatunk valamint a megyei tanacs segitsegevel.Elerve eddig a fazisig nem szeretnenk ha ezen mulna a fogorvosi rendelo letrehozasa.Spatiul pentru cabinet este realizat conf.proiect.Ajungand la faza asta nu vrem ca aceasta realizare sa termine fara sa porneasca.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Kanyad es Szekelyderzs lakossaga.Locuirorii comunelor Ulies si Darjiu.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Epulet kialakitva terv szerint.Elokeszitve a fogaszati felszereleseknek.Cladirea este pregatit pentru aparatura stomatologica.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

26% - 50%