Voluntari pentru Comuna Cozmeni2017 octombrie
5000
Cozmeni - Kozmás
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Pompierii voluntari in numar de 18 persoane desfasoara o activitate de prevenire a situatiilor de urgenta ca incendii si de asemenea daca este nevoie intervin in cazurile de situatii de urgenta. Pentru aceste investitii avem nevoie de materiale si unelte fara care nu este posibila interventiile.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Prevenirea este scopul principal in domeniul de incendii dar tot atat de importante sunt si interventiile. Pentru aceste interventii este necesar asigurarea integritatii acestor voluntar prin asigurarea echipamentelor de protectie. Pentru eficacitate sunt necesare unelte si materiale, care sa asigure o cat mai buna si eficienta interventie.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Intrucat legiile in vigoare ne obliga sa organizam serviciul de voluntariat si totodata Comuna Cozmeni trebuie sa asigure functionalitatea acestui serviciu, nu se pune problema necesitatii fiindca suntem obligati sa realizam aceasta investitie prin ordinul 96/2016.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Locuitorii din comuna si satele din imprejurimi in numar aproximativ de 9500 persoane.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Materialele, uneltele si autospeciala din dotarea Serviciul de Voluntariat necesita reparatii. De asemenea avem nevoie de echipamente de protectie, unelte si utilaje noi pentru interventii.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

11% - 25%