Reparatii curente la DS 1-682 și DE 6-5632017 octombrie
10000
Dealu - Oroszhegy
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Ezen falurészen sok fiatal család él és sok új ház épült az elmúlt időszakban. Ezen kívül itt helyezkedik el a Petőfi Sándor Általános iskola is. A falurész felzárkóztatására, a fiatalok itthon maradását, a vállalkozási kedv erősítését figyelembe véve fontos az akadálymentes közlekedés minden itt lakó, illetve idelátogató számára. A hátralevő munkálatokat szeretnénk Hargita Megye Tanácsának támogatásával befejezni.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Ezen falurészen sok fiatal család él és sok új ház épült az elmúlt időszakban.Ezen kívül itt helyezkedik el a Petőfi Sándor Általános iskola is.Szeretnénk egy jobb minőségű úttal a gyerekeknek,szülőknek, pedagógusoknak, fiataloknak ezáltal is élhető környezetet, kedvet teremteni, hogy továbbra is itt alapozzák meg a jövőjüket,érezzék a biztatást az itthon maradásra,a közös jövő építésére.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Szeretnénk egy jobb minőségű úttal a gyerekeknek,szülőknek, pedagógusoknak, fiataloknak ezáltal is élhető környezetet, kedvet teremteni, hogy továbbra is itt alapozzák meg a jövőjüket,érezzék a biztatást az itthon maradásra,a közös jövő építésére. Ahhoz, hogy élhető települések legyenek és vonzóvá váljanak a falvak, az elsődleges szempont a jó út megléte.Ennek tudatában kívánjuk megvalósítani a beruházást.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Közvetett érintettek a helybéli lakósok,gyerekek,tanulók, felnőttek, munkavállalók, vállalkozók, nyugdíjasok,civil szervezetek. Közvetlen érintettek a község teljes lakóssága.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
A munka jelenleg folyamatban van.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

26% - 50%