Dokumentáció elkészítése a Kászon községi utak, utcák javítására / Întocmirea documentației pentru investiția ”Modernizare drumuri publice în comuna Plăieșii de Jos”2017 octombrie
9600
Plăieșii de Jos - Kászonaltíz
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Kászon községben feljavítást igényel kiemelten 7 km útszakasz, mely munkálat Kászonaltíz, Kászonfeltíz, Kászonjakabfalva falvakat érinti és könyebben megközelíthetővé teszi a közérdekű intézményeket. A megjelölt munkálat hozzásegít a forgalom akadálymentesítéséhez. A csatornázási munkálatok befejeződtek és ezeken az útszakaszokon megrongálódott az útfelület, ezért új aszfaltszőnyeg készítése szükséges.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
7 km községi út, utca feljavítása a fő cél, ezen útszakaszok leaszfaltozása, mivel a csatornázási munkálatok miatt nagyon megrongálódott. A feljavítást igénylő útszakaszokon helyezkednek el egyes közérdekű intézmények, mint például óvoda, iskola, élelmiszerüzlet, közbirtokosság, kultúrotthon és ezek könnyebb megközelítését teszi lehetővé a megjelölt projekt.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Befejeződtek a csatornázási munkálatok és ezeken az útszakaszokon megrongálódott az útfelület, ezért új aszfaltszőnyeg készítése szükséges. A községközpont könnyebb megközelítése érdekében.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
A kiijelölt útszakaszok Kászonaltíz, Kászonfeltíz, Kászonjakabfalva falvakat érinti, megközelítőleg 1842 személy lakja ezeket a falvakat.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
A munkálatra a dokumentáció el van készítve, előkészítés alatt áll a PNDL-hez szükséges akták beiktatásához.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

50% - 75%