Cota parte proiect prin ADI Bogát -Az ADI Bogát Önkormányzati Fejlesztési Társulás által megvalósításra kerülő pályázat önrészének kifizetése2017 octombrie
10000
Racu - Csíkrákos
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Comuna Racu este membru in Asociatia Intercomunitara Bogat inca din anul 2008, an din care s-au realizat multe investitii in zona Bogat, ca urmare si in comuna Racu. In momentul de fata se deruleaza proiectul „Extinderea, modernizarea și înființarea infrastructurii de apă și apă uzată în zona ADI BOGAT” prin Programulu Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, Submăsura 4.3 Investiţii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice. Valoarea totala a proiectului aferent comunei Racu depaseste 22000 mii lei.
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
De a se asigura premisele unei dezvoltari durabile ulterioare, din punct de vedere economic, urbanistic, social, pentru a lasa generatiilor urmatoare un mediu propice dezvoltarii.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Cota parte a Comunei Racu in ADI Bogát, care trebuie suportat de UAT-le in care se deruleaza proiectul mentionat, pe anul 2017 se ridica la 171172 lei.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
Locuitori comunei Racu (1600 persoane) si locuitorii comunelor membre asociatiei de dezvoltare intercominitara ADI Bogát (8400 persoane), in total aproximativ 10000 locuitori.
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Este semnat contractul de finantare pentru proiect, este realizat proiectul technic, urmeaza derularea achizitiei publice pentru lucrarile propriu zise.

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

26% - 50%