Demolare Centrala termica in str. Mihai Eminescu nr. 72017 octombrie
Vlăhița - Szentegyháza
Descrierea investitiei / A beruházás leírása
Demolare Centrala termica in str. Mihai Eminescu nr. 7
Obiectivul investiției / A beruházás általános és sajátos célja
Demolare/desfiintare Centrala termica, ca urmare a refunctionalizarii terenului aferent, a uzurilor constructiilor existente, a degradarii acestora.
Justificarea necesităţii finanţării / A támogatási kérelem megalapozása
Centrala termica nu mai este in folosinta de ani de zile, prezinta pericol de desprinderi de elemente, se propune demolat iar terenul se va refolosi de exemplu pentru parcari.
Potenţialii beneficiari ai investiției / A beruházás célcsoportjai
2500 de locuitorii din aceasta zona, care sunt expuse zilnic a hazardelor de prabusire a constructiei
Stadiul actual al investiției / A beruházás jelenlegi helyzete
Pana in prezent, am parcurs urmatoarele etape: 1. Hotararea Consiliului Local nr. 93/2016 privind trecerea unui imobil-constructie, aflate in proprietatea publica a orasului Vlahita, din domeniul public al Orasului Vlahita in domeniul privat al acestuia in vederea scoaterii din functiune si casarea acesteia. 2. Obtinerea avizului/Clasarea Notificarii nr. 8622/12.10.2017 de la Agentia pentru Protectia Mediului Harghita 3. Obtinerea Avizului favorabil de la Delgaz Grid SA 4. Obtinerea Avizului de amplasament de la ElectricaDistributie Transilvania Sud S.A. 5. Obtinerea Avizului de la SC HARVIZ S.A. 6. Expertiza tehnica pentru demolarea Centralei termice este elaborata 7.Extrasul de carte funciara este eliberata 8. Certificatul de urbanism nr. 57/19.10.2016 eliberata in scopul desfiintarii Centralei termice 9. Documentatia tehnica pentru demolare este in curs de elaborare la proiectant

Procentul de implementare a investiţiei în momentul solicitării / A beruházás állapota az igényléskor

0%